Tuesday, May 13, 2014

Προβλέψεις (4)


Γράφαμε πριν 2 μήνες "με αυτά και με εκείνα, ο δήμαρχος ετοιμάζεται να ανανεώσει τη θητεία του κάνοντας για πλάκα μεταγραφές από γαλάζιους τε και πράσινους. Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα ένα μόνο θέμα είναι ανοιχτό: θα ανανεώσει από τις 18 ή θα περιμένει μέχρι τις 25?". Νομίζω πως είναι φανερή πλέον η απάντηση: ο Θωμάς θα παραμείνει δήμαρχος, και η εντολή θα ανανεωθεί στις 18. 

Λοιπές προβλέψεις:

-το ποσοστό του θα ξεπεράσει το 50άρικο, αλλα δεν πιστεύω ότι θα φλερτάρει με το 60. Όσο και αν προσπαθεί να αγκαλιάσει τους ψηφοφόρους της Μαρίνου, δεν θα εισπράξει στο ακέραιο το ποσοστό της.

-ο Μπουραντάς θα βαλτώσει γύρω στο 35. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά θα είναι κάτω απο 20 μονάδες. Οποιαδήποτε σύγκλιση προς το 40 θα είναι επιτυχία, ενώ το κάτω από το 30 τρανταχτή αποτυχία.

-ο Μιχαήλ θα ξεπεράσει το 5% και πιθανά να αγγίξει το 10άρικο. Κάτι σε 7, συν-πλην μια μονάδα είναι το επικρατέστερο.

-η Κύμη θα ψηφίσει δαγκωτό  Θωμά. Επίσης εύκολο βράδυ θα έχει σε Αλιβέρι και Κονίστρα. Στο Αυλωνάρι τα πράγματα είναι αμφίρροπα, ίσως με ελαφρύ προβάδισμα (ελέω Κατσούλη) του Μπουραντά. Για τον Δύστο δεν κάνω προβλέψεις, καθώς δεν ξέρω ούτε που πέφτει στον χάρτη!

-συντριπτική νίκη του Μπουραντά στα εκλογικά τμήματα περιοχών που δώθηκε μάχη εναντίον του ΧΥΤΑ. Επίσης ανεβασμένα ποσοστά σε περιοχές (πχ Οκτωνιά) που είχε υψηλά ποσοστά η χρυσή αυγή στις εκλογές. Και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους διάφορους γαλαζοπράσινους.

-από τους οπαδούς του Καλλικράτη, πρώτος σε σταυρούς στην Κύμη θα είναι ο Θεωδόρου με πιθανή έκπληξη Μπελιά. Για τους χειροκροτητές του Θωμά δεν γράφω, καθώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους, όλοι ξέρουμε ποιοι θα βγούνε! Αν έπρεπε να επιλέξω ένα underdog/αουτσάιντερ, θα έβαζα τα λεφτά μου στον Ηρακλή.

Καλό ταμείο!

6 comments:

Anonymous said...

θωμας 60+ θυμισου το

Anonymous said...

αλλαξτε πλευρο μην πιαστειτε. ερχομαστεεεεε

Anonymous said...

meta kai thn epikh dhlwsh ampeliwth gia vprc etoimasteite gia thoma 60+

έλα απόψε στου Θωμά said...

Είδατε μπουραντάδες τι έγινε χθες βράδυ στο Αλιβερι? Πίσω στις τρύπες σας από την πρώτη Κυριακή!

Anonymous said...

γι αυτό οι προβλέψεις καλό είναι να γίνονται μόνο απ'την Πυθία...

Anoush Alexnder said...


Bourandas saw what happened last night in ALIVERI; Back to your holes from the first Sunday!