Tuesday, July 15, 2008

Manu Chao @ Rockwave 2008

Είχα υποσχεθεί ανταπόκριση από το beach soccer, όμως κάτι που φύσαγε ελεεινά, κάτι που η παρέα γούσταρε Σουτσίνι, δεν πάτησα καθόλου στο Στόμιο. Μάλιστα, την πρώτη μέρα του τουρνουά, βρήκα από ένα γνωστό εισητήρια για το rockwave και κατέβηκα αυθημερόν Μαλακάσα!

Όλα τα λεφτά ήταν η συναυλία του Manou Chao. Απίστευτος παλμός με συνεχόμενα μελωδικά διαλλείματα σε ξέφρενα ξεσπάσματα. Η καλύτερη συναυλία που έχω δει! Μία γεύση του τι έγινε:





Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, όταν ο Μανού προς το τέλος διέκοψε τη συναυλία ζητώντας να ανέβουν στη σκηνή κάποια παιδιά από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Ζαπατίστας, οι οποίοι άπλωσαν δύο πανώ και διάβασαν ένα κείμενο. Σε αυτό το σημείο έδειξε τι θα πει πραγματικός καλλιτέχνης και όχι απλός showman-ερμηνευτής. Αργότερα έμαθα πως το εισητήριο κόστιζε 25Ε στην προπώληση και 40 στο ταμείο, μετά από προτροπή του καλλιτέχνη!

3 comments:

Anonymous said...

γαματη συναυλια! οποιος προλαβε τους λοκομοντο το ευχαρηστηθηκε διπλα!παρε και αλλο ενα απο την τραγουδαρα http://www.youtube.com/watch?v=Zlsvsuz1fbI

Anonymous said...

in Iraq it's not democracy,
that's just because it's a US country

απιστευτος στιχος!

σίβυλλα said...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/1940-1948.html

Η Κούλα Ν. Φαφούτη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της
“Γυμνάσιο Κύμης 1940 ... 1948”
την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008, ώρα 21.00
στο Ανοιχτό Θέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης.
Την παρουσίαση θα κάνει ο πολιτικός μηχανικός Μπάμπης Μπουρμάς
(http://www.cuma.gr/content/view/908/145/)
Η φίλη Κούλα Φαφούτη είναι συγγραφέας και του υπέροχου βιβλίου με τίτλο
"ΔEN ΘEΛΩ KAI ΔEN ΠPEΠEI NA ΞEXAΣΩ"
(http://www.estiabookstore.gr/estia/HestiaBookStore_Books.asp?bookcode=28209700), που πραγματεύεται με τη μαγευτική αφήγηση την περιόδο της φασιστικής κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης στην Κύμη της Εύβοιας.

http://www.nikosklitsikas.gr/