Friday, July 24, 2009

"Πολιτιστικές" εκδηλώσεις


Δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα των "πολιτιστικών" εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το δήμο και το πρώτο συμπερασμα είναι 'κάθε πέρσι και καλύτερα'. Χορευτικές ομάδες, δύο-τρεις εκθέσεις και φυσικά η συναυλία του καλοκαιριού: Δάντης και Αλεξάνδρα από Stavento.

Με άλλα λόγια, εκδηλώσεις τοπικού ενδιαφέροντος και μία συναυλία με ένα σκυλοποπ δίδυμο... Μπράβο μας, και εις ανώτερα! Όταν αύριο ο ψιλοάγνωστος σύλλογος "Αμαδρυάδα" διοργανώνει συναυλία στη Δάφνη με τα Υπόγεια Ρεύματα, ή όταν στις αρχές Αυγούστου θα διοργανωθεί από ιδιώτη το Cultura 2009 με τους Palyrria και φεστιβάλ κινηματογράφου, ο δήμος μας αρκείται σε οργανωτικά εύκολες εκδηλώσεις και μάλιστα ορισμένες από αυτές τις βαφτίζει πολιτιστικές!!! Γεια σου ρε γίγαντα του πολιτισμού Δάντη!

Υ.Γ. Βέβαια, εδώ κάποια μεταμοντέρνα μπρόκολα επέμεναν να τραγουδήσει η Βίσση στο Ηρώδειο, ο "πολιτισμός" του Χρήστου Δάντη μας πείραξε;

2 comments:

Anonymous said...

την 1η αυγουστου:

στην κονιστρα οι Μπάμπης Στοκας+Σπυριδουλα

στον πισσώνα ο Σωκρατης Μαλαμας

Και εμεις μπανιστηρτζηδες της ζωης που ελεγε και ο Σιδηροπουλος

Anonymous said...

πολιτισμός είναι μόνο ότι εκπολιτίζει και κάνει τους ανθρώπους συμπολίτες μιας πόλης ελεύθερης ανεξάρτητης αυτοδιοίκητης δημοκρατικής..

Εκδηλώσεις σαν αυτές είναι όπιο καί μάλιστα κακής ποιότητας..