Tuesday, July 21, 2009

Ο Δήμαρχος φούρναρης

του Χριστόφορου (mail: xri_pap στο yahoo τελεία gr)

Επιτέλους, πολυαγαπημένε αναγνώστη, ξανασυναντιόμαστε! Ένα μήνα ταξίδευα στο Αιγαίο και στο μεταξύ συνέβησαν συνταρακτικά γεγονότα: πέθανε ο Θεός Jackson, διοργανώθηκε το τουρνουά beach soccer στο στόμιο και η θεία Ιουλία έμαθε να κάνει ραβανί! Όμως η απουσία μου ήταν για καλό σκοπό. Ήμουν ινκόγκνιτο σε μυστική αποστολή να βρω τι θα κάνει ο λατρεμένος μας Δήμαρχος-με-μύτη-μετρητή-Geiger αν φτου-φτου δεν ξαναεκλεγεί δήμαρχος ή ακόμα χειρότερα αν δεν καταφέρει να βγει βουλευτής.

Σαν οικογένεια απευχόμαστε ένα τέτοιο σενάριο, όσο η Λάρκο τους οικολόγους. Διότι τότε, ποιος θα στήνει τόσο έξοχες θεατρικές παραστάσεις τα κρύα δευτεριάτικα βράδυα του χειμώνα; Όμως τι τα θες dear, τώρα που ο θεός πέθανε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι δια πάν ενδεχόμενο. Με μεγάλη χαρά εκθέτω προ των οφθαλμών σου το τι θα κάνει η Δημαρχάρα μας όταν το φέρει ο καιρός και αποσυρθεί από τα κοινά:



Ό,τι καλύτερο για τον Μίμη μας! Με τόση ικανότητα να ανοίγει σαν φύλλο τους πολιτικούς του αντιπάλους, και να στέλνει για καφέ την αντιπολίτευση θα θριαμβεύσει ως αρτοποιός. Εύγε!

No comments: