Friday, November 12, 2010

Θωμάς ή Καράπα;

του Χριστόφορου (mail: xri_pap στο yahoo τελεία gr)

Θωμάς ή Καράπα; Αυτό είναι το δίλλημα που βασανίζει τον κατακαημένο θείο Κορνήλιο τα τελευταία 24ωρα... Από τη μια η πρασινοφρουρός θεία Ιουλία κρεμάει στο μπαλκόνι τα λάβαρα του Κινήματος, προσεύχεται ολημερίς για την ευημερία των spreads και των επιτοκίων και επιθυμεί σφοδρά να δει την καλλίπυγη πρώην δήμαρχο Αλιβερίου να ηγείται του σοσιαλισμού στην Κύμη! Ο πράσινος ο ήλιος να ανατείλλει και ας είναι με μαυρογόνατη επικεφαλής! Ζήτω το ψηφοδέλτιο της ανανέωσης με τον ασκεπή αρρενωπό γεωλόγο, τον θεμελιωτή του σοσιαλισμού και κοινωνό της συμμετοχικής δημοκρατίας, της πράσινης ανάπτυξης και άλλων εύηχων λέξεων!

Από την άλλη, η θεία Βιργινία ξημεροβραδιάζεται στα σκαλάκια του δημαρχείου, κρατώντας το εικόνισμα του Αγίου Θωμά-μεγάλη η χάρη Του και θαυμαστά τα έργα Του, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν ως 13ο Ευαγγέλιο με τον γλαφυρό τίτλο '200 αποδείξεις'. Αλλά τι το ψάχνεις, λατρεμένε ψηφοφόρε, οι μικρές θεότητες δεν χρειάζονται αποδείξεις για να πείσουν τους αλλόθρησκους!

Πάμε μαέστρο! Ανδρέα-ζεις-εσυ-μας-οδηγεις, εμπρός-Ανδρέα-για-μια-ελλαδα-νεα, Σοσιάλισμος-στις-18! Κλέ-κλέ-κλέαρχος! Πέ-πέ-πέργαντάς! Καίτηηηηηηηη Καράααααπα!

Και στο ψυχίατρο θα λέωωωωωωωωωωωω
Καράπα ολέολέολέοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Σηκω Ανδρέα για να δεις
την Περλεπέ της Αλλαγής!

Σηφουνάκη-οεοεοε!οεοεοε!οεοεοε!

Πωωωω! Τώρα που μεράκλωσα τσίφτη αναγνώστη, τσάκω και ένα βίδεο από τα Εργα και τις Ημέρες (όχι του Ησιοδου, αλλα) του Κινήματος!

No comments: