Monday, June 06, 2011

Εν πλώ


Ήρθε το καλοκαίρι και μαζί με τις πρώτες ζέστες έφερε και την ανακαίνιση του Εν Πλώ! Ακούγεται ότι θα ανοίξει το επόμενο σαββατοκύριακο, μάλλον το σάββατο. Τον τελευταίο χρόνο παρέμενε κλειστό λόγω των γνωστών γεγονότων που έγιναν πρόπερσι τον δεκαπενταύγουστο, όπου ένα δικό μας παιδί βρέθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και αρκετοί γλίτωσαν από καθαρή τύχη σε όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν.

Προσωπικά, εύχομαι το νέο Εν Πλω να λειτουργήσει σεβόμενο τουλάχιστον ένα μίνιμουμ πλαίσιο νομιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, η μουσική να είναι σε ανεκτά πλαίσια και να μην ακούγεται μέχρι το στρατόπεδο ή την πρασσούδα. Επίσης, να σερβίρονται καθαρά ποτά και όχι οι γνωστές μπόμπες που συναντάμε στα περισσότερα κλαμπ της Εύβοιας. Να μην υπάρχει η 100% παράνομη είσοδος/ εισητήριο ελάχιστης κατανάλωσης. Και τέλος να μην κάνουν την εμφάνισή τους μπράβοι και άλλα τέτοια πιθηκοειδή, που μάλλον πολώνουν καταστάσεις παρά βοηθάνε.

Υπό αυτές τις συνθήκες καλώς να ανοίξει! Διαφορετικά, μάλλον θα αναπολούμε το περσινό καλοκαίρι...

3 comments:

Anonymous said...

Μαλλον εισαι προκατηλειμενος με το συγκεκριμενο μαγαζι.
τι κολλημα ειναι αυτο που εχεις φαει ρε σωτηρα της περιοχης.
και τα παιδια που το εχουν απο πλατανα ειναι, δεν ειναι ξενοι!!! χαλαρωσε.
Ασχολησου με τιποτα αλλο απο το να συσφημεις μαγαζια και επιχειρησεις.
Εκτος και αν εχεις τους λογους σου που γραφεις αυτες τις μπουρδες που δεν στεκουν.
χομπιστας συκοφαντης κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια.
Ασχολησου με τιποτα αλλο φιλαρακο, εχει πολλα στραβα η περιοχη μας!!!

Anonymous said...

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Anonymous said...

Μπαίνω πρώτη φορά στο site.Μομίζω ότι μετα από αυτά τα σχόλια για το Εν πλω τα εχω δεί όλα. Είναι το μοναδικό μαγαζί που έχει η περιοχή κ αξίζει.Αν φερουμέ ένα φίλο μας χωρίς το Εν-πλώ δεν έχουμε που να τον πάμε.Στην περιόχα μας δεν αφηνουν μαγαζί να στεριώσει.Να πάει λίγο μπροστά αυτός ο τόπος.Να ανοίξουν δουλειές.Έχουν κάνει διάσημο το κάθε ξερό κολονήσι στην άκρη της γής κ εμείς που έχουμε τα πάντα σαν τόπος τον έχουμε παρατήσει κ ο ένας πάει να βγάλει το μάτι του άλλου. Το Εν-πλώ μας έχει μεγαλώσει.Είναιαπό τα ωραιότερα club που έχει πάει ποτε.Σπάνια βρίσκεις μαγαζί νυχτερινό ανοιχτο κ μάλιστα πάνω από τη θάλασσα.Όσο για τα γνωστά γεγονότα ο καθένας μπορεί να τα παρουσιάσει όπως θέλει.Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά που το έχουν ούτε δολοφόνοι είναι ούτε εγκληματίες.Απλά μήπως τους ανάγκασαν να πάρουν μπράβους?