Saturday, May 08, 2010

Ελληνική "δημοκρατία" 2010


Τις τελευταίες μέρες, η είδηση των τριων νεκρών μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και ως ενα βαθμό διακιολογημένα. Το να χάσουν τρεις άνθρωποι τη ζωή τους με τόσο φριχτό τρόπο εξαιτίας κυρίως της ανεγκεφαλιάς 2-3 κουκουλοφόρων και κατά δεύτερο λόγο της ανευθυνότητας του Βγενόπουλου, είναι τραγικό. Όμως, τα γεγονότα δείχνουν πως τελικά από καθαρή τύχη είχαμε μόνο τόσους νεκρούς και αρκετούς ελαφρά τραυματίες.

Στην πορεία της τετάρτης, αστυνομικοί της ομάδας Δελτα έπεσαν με τις μηχανές τους πάνω σε ειρηνικό μπλοκ της πορείας!



όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μητροπόλεως, ένας εξαιρετικά στενός δρόμος, είναι γεμάτη μεσήλικους ή συνταξιούχους διαδηλωτές και την ίδια στιγμή οι δελτάδες πέφτουν πάνω στο πλήθος με μεγάλη ταχύτητα. Είτε είχαν εντολές να διαλύσουν τον κόσμο, είτε αυτό έγινε λόγω ανευθυνότητας, λίγο ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης που από θαύμα δεν άφησε κάποιον ανάπηρο.

Επίσης, το βράδυ της τετάρτης η αστυνομία αποφάσισε να διαλύσει μια ειρηνική διαδήλωση έξω από την βουλή.



στο βίντεο φαίνεται καθαρά στο 12ο δευτερολεπτο ένας ματατζης να βαζει τρικλοποδια κ στη συνεχεια να κλοτσαει και να συλλαμβανει διαδηλωτη (με χαρακτηριστικη κιτρινη μπλουζα) επειδη απλα δεν οπισθοχωρησε εγκαιρως! Στο 51ο φωτογραφος τρωει ξυλο γιατι απλα κανει τη δουλεια του! Και τελος στο 1:08 ματατζης σπρωχνει επιδεικτικα αλλον φωτογραφο που πεφτει πανω σε κολωνα της δεη. Στη συνεχεια αλλο ενστολο γουρουνι τον κλωτσα!

Δηλαδή κάποιος από την κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν του αρέσει η διαμαρτυρία έξω από την βουλή και έδωσε εντολές να την διαλύσουν! Και φυσικά οι "προστάτες του πολίτη" το έκαναν με υπερβάλλοντα ζήλο! Αυτή, λοιπόν, είναι η ελληνική δημοκρατία εν έτει 2010. 2-3 κουκουλοφόροι δολοφονούν ανθρώπους και το κράτος διαλύει πορείες, τραυματίζει ανθρώπους και εν γένει συμπεριφέρεται σαν να θέλει να υπάρξουν και άλλοι νεκροί.

Υ.Γ. Στη φώτο, ηλικιωμένη στο Σύνταγμα που μόλις δέχθηκε τις "περιποιήσεις" των προστατών του πολίτη.

No comments: