Sunday, December 12, 2010

Σε λευκό κλοιό η Αθήνα


του Χριστόφορου (mail: xri_pap στο yahoo τελεία gr)

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Αττική, καθώς το πυκνό χιόνι που πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, στα παρτέρια πέριξ της Κηφισίας το χιόνι φτάνει τους 5 πόντους προβληματίζοντας τους υπεύθυνους του δήμου που μόλις τον προηγούμενο μήνα είχαν φυτέψει πετούνιες.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστό, λόγω της χιονόπτωσης, παραμένει το μονοπάτι που οδηγεί από το Μπάφι στην κορυφή της Πάρνηθας, εγκλοβίζοντας 3 ορειβάτες, δυο αλπινιστές και ένα σώμα επιλέκτων του αλβανικού μετώπου.

Στα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί από την τροχαία περιλαμβάνεται η απαγόρευση του παρκούρ σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους και η υποχρεωτική κατοχή αντιολισθιτικών αλυσίδων σε όλα τα αεροπλάνα που τροχοδρομούν στον Λευτεράκη τον Βενιζέλο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αγνοείται η τύχη του διαχειριστή του blog, ενώ φήμες τον θέλουν αποκλεισμένο στο vila Mercedes με άφθονες ποσότητες αλκοολούχων διαλυμάτων προκειμένου να αντέξει το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Kymaie (αχ πως του πάει η κλητική!) σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου!

Όσον αφορά τον νομό μας, κακοκαιρία και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατεί σε όλη την Εύβοια. Στα λευκά έχουν ντυθεί η Δίρφυς, τα Κοτύλαια, η θεία Βιργιλία που περιμένει τον Δημήτρη της καρδιάς της να έρθει να τη ζητήσει σε γάμο καθώς και η μαιμού του Πασοκ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

1 comment:

Anonymous said...

Μαλακες αθηναιοι δυο νιφαδες χιονι ριχνει και φερνετε την καταστροφη