Thursday, December 16, 2010

Τέχνη


«Κύριε» Χατζηδάκη,

-ήσασταν μέλος μιας από τις πιο διεφθαρμένες και ξεπουλημένες κυβερνήσεις.

-ως υπουργός μεταφορών, συνεχίσατε να απαξιώνατε την Ολυμπιακή και τελικά την πουλήσατε στον Βγενόπουλο. Σήμερα η Ολυμπιακή με την Aegean έχουν συνενωθεί, συγκροτώντας ένα ιδιότυπο μονοπώλιο στις πτήσεις εσωτερικού.

-ως βουλευτής, ευρωβουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή στηρίξατε έμπρακτα, άσχετα αν τελικά δεν περάσανε, την ιδιωτικοποίηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (άρθρο 16) και την αποψίλωση και τσιμεντοποίηση των δασών (άρθρο 24).

-συμμετείχατε σε μια κυβέρνηση που σερνόταν πίσω από τα ράσα του κάθε Εφραίμ Βατοπεδινού, που διόριζε όπου μπορούσε τα «δικά της παιδιά», που εκβίαζε και εκβιαζόταν από τον κάθε Ζαχόπουλο και Αναστασιάδη, και υμνούσε το τσόκαρο που ακούει στο όνομα Νατάσσα Καραμανλή, αυτή τη «διάνοια» που με πτυχίο νηπιαγωγού έγινε διδάκτωρ ιατρικής.

-ψηφίσατε κάθε προυπολογισμό που έδινε αυξήσεις ενός κουλουριού στους συνταξιούχους και πετσόκοβε δαπάνες από παιδεία-υγεία-έρευνα, προκειμένου να ταιζουμε εμπόρους όπλων και το αστυνομικό παρακράτος.

-είστε συνυπεύθυνος για τα σκάνδαλα των «κουμπάρων», της Siemens, της Mayo, του καρτέλ γάλακτος και πολλαπλάσιων ακόμα που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

-είστε ένας από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και που ακόμα και τώρα ως μόνη λύση βλέπουν τα φιλελεύθερα και αγορατζήδικα φληναφήματα που προβλέπουν την μεταφορά του βάρους της κρίσης πάνω στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με περικοπές μισθών-συντάξεων και αύξηση της ανεργίας.

Το χθεσινό γεγονός ήταν μια πολύ μικρή ανταπόδοση όλων αυτών που μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια! Τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που «ευθύνονται» για το χθεσινό έργο τέχνης στο κέντρο της Αθήνας!

Υ.Γ. Έχει πλάκα που η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε τον κουκουλονόμο για την αποτροπή τέτοιων βίαιων πράξεων και τελικά αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη ήταν ξεσκέπαστοι! Διότι πλέον η κοινωνική οργή δεν συγκρατείται…

3 comments:

Anonymous said...

Εύγε

Για άλλη μια φορά η κύμη (συγγνώμη οι κουμιώτες) δείνουν τα φώτα τους στον πολιτισμό και την δημοκρατία.

Ο πολιτικός πολιτισμός του άρθρου είναι ένα δείγμα των στρεβλώσεων που ταλανίζουν τον τόπο μας.

ΔΔΣ said...

υπάρχει οργή, είναι αλήθεια.
Όμως πότε δείχνουμε την αξία μας και την πίστη μας σε κάτι καλύτερο, κάτι ανώτερο;
Όταν τελικά παραδεχόμαστε τα απαράδεκτα (ωμή βία)πως θα κρατηθούμε και θα επιδιώξουμε αυτό το καλύτερο που πιστεύουμε;
Το άρθρο έχει το καλό της εκπεφρασμένης άποψης (άρα της αλήθειας της και της πολύ δημοκρατικής στάσης της κοινοποίησης της άποψης).
Όμως η ίδια η άποψη μήπως είναι πλέον ακραία ή επικίνδυνη;

Anonymous said...

Παλιό αλλά αγαπημένο :
http://www.youtube.com/watch?v=idKGZoAo7Ts&feature=related