Tuesday, October 04, 2011

2 χρόνια Πασοκ

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 2 χρόνια που το Πασοκ είναι στην εξουσία. Από το "λεφτα υπάρχουν", τη "συμμετοχική δημοκρατία", την "πράσινη ανάπτυξη" και τους "αντιεξουσιαστές της εξουσίας", περάσαμε στο "δεν υπάρχει σάλιο", τις περικοπές, τις απολύσεις, το ΔΝΤ και την τρόικα.

Αυτές τις μέρες, μάλλον πάει για κλείσιμο το εργοστάσιο της ΕΒΟ. Μετά από χρόνια παραμέλησής του, όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει είτε θα μεταταχθούν είτε μέσω της "εργασιακής εφεδρείας" θα απολυθούν. Αφιερωμένο στους εργαζομένους της ΕΒΟ το παρακάτω βιντεάκι, όπου ο τότε βουλευτής ΓΑΠ συμμετέχει σε καθιστική διαμαρτυρία στην Πάτρα για να μην απολυθούν εργαζόμενοι και να μην κλείσουν εργοστάσια της ΕΒΟ!!

Βέβαια, τότε στην κυβέρνηση ήταν η "επάρατη δεξιά" του Μητσοτάκη οπότε τέτοιες συνδικαλιστικές αντιπολιτευτικές ταρζανιές επιτρέπονταν ή και επιβάλλονταν!




Υ.Γ. ακόμα και αυτήν την ύστατη ώρα, οι πράσινοι μεγαλοπαράγοντες (από δημοτικοί σύμβουλοι μέχρι συνδικαλιστές της ΕΒΟ και από αρθρογράφοι των πρασινοφυλλάδων μέχρι γνωστοί γραφικοί της πλατείας) κατηγορούν το δήμαρχο, τη νέα δημοκρατία (που φυσικά έχει και αυτή εξίσου μεγάλο μερίδιο ευθύνης), την οικονομική κρίση και οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα τους. ΕΥΓΕ!

No comments: