Monday, December 08, 2008

Αλέξης Γρηγορόπουλος, ετών 16




6 comments:

Anonymous said...

ντροπή σε όλους τους
ίσως μετα από τέτοια κτηνωδία, να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον τόπο

Anonymous said...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΑ ΑΔΙΚΑ ΠΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ...ΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...ΑΔΙΚΑ

akrat said...

είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου
χαίρομαι για αυτό

Anonymous said...

Ντροπη σε μια χωρα που λέγετε Ελλαδα αλλα δεν θυμίζει σε ΤΙΠΟΤΑ Ελληνικά ιδεώδη.

Οι νεοι τα σπάνε, οι μπατσοι πυρολοβάνε, τα σχολεία θυμιζουν γκετο, οι πολιτικοί μελετουν πως να κερδισουν επικοινωνιακά και ο κοσμάκης στην κοσμάρα του...΅Οι δε δημοσιογράφοι αντί να κάνουν έκκληση στον κόσμο να ηρεμήσει ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ όσο αναβουν άλλες φωτιές γιατί ανεβαίνουν τα νούμερα της AGB. Τελικά στον ιδιο βόθρο ζούμε όλοι και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Και το χειρότερο? Ο Κάθε Αλέξης (Τσιπρας) αντί να καταδικάσει αυτους που σπανε την ζήση του κοσμάκη, φωναζει για παλλαικό κινημα και ζητά παραπάνω κινητοποιήσεις... γιατί κύριε Τσίπρα δεν κερδίζεις ποτέ τις εκλογές αφού το "Παλλαικό" κινημα ειναι μαζί σου? Μήπως χάσαμε την ΕΝΝΟΙΑ της Δημοκρατίας?



ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Και οποιος φωνάζει "Αλεξη ζιες εσυ μας οδηγείς" μου προκαλεί ΑΗΔΙΑ. Σιγά μην θέλω οδηγό να με πάει στα εξάρχεια με πετρες λοστούς και μόλότωφ να τα βάλω με τους μπάτσους. 35 χρόνια δεν με πείραξε κανένας μπάτσος. Μηπως αυτοί δεν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εμάς με ενα μισθό και χίλιες δυο ανάγκες?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Στις μολότωφ ΠΡΩΤΟΙ στα μαθήματα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ??γιατι να φυγει ενα παιδι ετσι?πως καποιος μπορεσε να σημαδευσει ενα αοπλο ΠΑΙΔΙ στο στηθος και να του παρει την ζωη?τι κι αν ηταν απο το ψιχικο τι κι αν ηταν απο τα εξαρχεια..αξιζε να πεθανει ετσι??..

kymaios said...

@roumpas

Μου αρσει ο τροπος σκεψης σου! Ολα μαζι στο ιδιο καζανι! Λιγο ο νεαρος, λιγο τα σπασιματα, κατι απο την AGB και τη κοσμαρα, ενα πραγμα σαν σαλατα ροκα-παρμεζανα! Γενικευσεις-γενικευσεων-ω γενικευσεις! Και στον επιλογο το τσιτατο για να δεσουν ολα μαζι!

Βεβαια "ξεχνας" την μη εκπαιδευση των ειδικων φρουρων, το υφος-ραμπο των περισσοτερων αστυνομικων, την πολιτικη καλυψη που τους προσφερουν οι εκαστοτε υπουργοι δημοσιας ταξης κλπ. Αλλα τι ειναι ολα αυτα μπροστα στην αγωνια να λαικισουμε; Λεπτομερειες...