Wednesday, June 03, 2009

Ευρωψηφοδέλτιο

του Χριστόφορου (mail: Xri_pap στο yahoo τελεία gr)


Οφείλω να σου εξομολογηθώ λατρεμένε αναγνώστη, ότι τις τελευταίες ημέρες είχα χάσει τον ύπνο μου. Ένα ερώτημα με βασάνιζε ακατάπαυστα: στις ευρωεκλογές να ψηφίσω Κώστα Παπαμανλή ή Γιώργο Καρανδρέου; Τα αγαπώ εξίσου και τα δύο μου τα αγόρια και δεν θα ήθελα το καλοκαιράκι να βρει κάποιο από αυτά μουτρωμένο. Ευτυχώς η θείος Κορνήλιος κατάλαβε τον πόνο της ψυχής μου και συγκάλεσε έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο. Εκεί αποφασίσαμε να στηρίξουμε το ενιαίο ψηφοδέλτιο της Νέας Πανελλήνιας Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας με υποψήφιο τον κύριο της φωτογραφίας και σλόγκαν ‘τέρμα τα διλλήματα, ζήτωσαν τα βλήματα’! Τα πλεονεκτήματα του νέου συνδιασμού προφανή: συνδυάζει σουβλάκια στο Μπαϊρακτάρη με τσάμικο στη Νάξο, διαφθορά με διαπλοκή, χρηματιστηριο με ομόλογα, Siemens με προμήθειες οπλικών συστημάτων, ξεπουλήματα με ιδιωτικοποιήσεις και φυσικά λαδώματα με μίζες!

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν τα αγόρια μου για να σε πείσουν να τους στηρίξεις; Μην μου πεις dear ότι δεν ανατριχιάζεις στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα περιλαμβάνει Κουκοδήμο και Μαλέσιο, Μαγγίνα και Βερέλη, Πολύδωρα και Τσουκάτο, Τσιτουρίδη και Πανταγιά, Ρουσσόπουλο και Παπαντωνίου, Βουλγαράκη και Τσοχατζόπουλο! Και φυσικά αυτή η δωδεκάδα κάθε άλλο παρά μοναδική και αναντικατάστατη είναι. Με τόσα φρούτα που γνωρισαμε τις τελευταίες τετραετίες όρεξη να έχεις να σχηματίζεις ζευγάρια και θα σε βρει το ξημέρωμα!

2 comments:

Anonymous said...

Θεός!Απλά θεός!Δηλαδή τι θεός, ημίθεος που λέει και η Άντζελα.Εγραψες φιλε

Anonymous said...

τι ειναι αυτα τα ζευγαρια;ουτε τα τσικο της κυριας ομαδας.ξεχναμε τους νεονακη,μανικα,τσοχατζοπουλο,βασουλα η μηπως τους κεφαλογιαννη,ρεγκουζα,παλαιοκρασσα,μαρκογιαννακη;