Sunday, September 27, 2009

Ζήτω η Νέα Πασοκοκρατία!

του Χριστόφορου (mail: xri_pap στο yahoo τελεία gr)

Είχα δώσει όρκο σιωπής στη θεία Ιουλία, πολυαγαπημένε αναγνώστη, αλλά τι τα θές, οι εξελίξεις δεν με αφήνουν να αγιάσω. Η κακομοίρα μου είχε ζητήσει να σταματήσω τους ιντερνετικούς σχολιασμούς, τουλάχιστον μέχρι να βγει πρωθυπουργός το ψηλό αγόρι, το λιοντάρι της εξωτερικής πολιτικής, ο άδωνις της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο μειλίχιος πρόεδρος, ο ευειδής Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου! Όμως τα ευρήματά μου κατά την πολύωρη αναζήτηση πνευματική τροφής στο διαδίκτυο, με ανάγκασαν να παραβώ τους όρκους μου και να μοιραστώ μαζί σου τα παρακάτω στολίδια της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Για αρχή ο επίσημος ύμνος της νέας δημοκρατίας!



Ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η νέα δημοκρατία! Για μια μεγάλη ελλάδα, για μία λαμπρή ιστορία, για τη γαλήνη της ψυχής μας!

Και φυσικά μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι τα πράσινα αγόρια μένουν πίσω σε όνειρα και οράματα. Ο επίσημος ύμνος του πασόκ:



εμπρός στον αγώνα, για μια ελλάδα λέφτερη, σοσιαλιστική! Όλοι αδερφομένοι θα πάμε μπροστά. Λαική κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία όλοι-όλοι ζητούν!

Φυσικά, μετά από αυτό ταλανίζομαι ακατάπαυστα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Να στηρίξω την πατρίδα, τη θρησκεία και τη γαλήνη της ψυχής μου ή τη λέφτερη, σοσιαλιστική και εθνικά ανεξάρτητη ελλάδα; Το ερώτημα παραμένει, Κώστας Παπαμανλής ή Γιώργος Καρανδρέου;

No comments: