Friday, May 28, 2010

Είμαστε πλέον Αλιβεριώτες!

του Χριστόφορου (mail: xri_pap στο yahoo τελεία gr)


Ω, ναι λατρεμένε αναγνώστη, επιτέλους γίναμε άνθρωποι! Όπως δήλωσε και η αξιαγάπητη κυρία Περλέπε-σύζυγος Σηφουνάκη «κάναμε ένα μεταρρυθμιστικό άλμα που θα βελτιώσει την ποιότητα των ζωών μας»! Βέβαια, κατά τη διάρκεια του άλματος και όσο θα βρισκόμαστε στον αέρα, μπορεί ο πρώην δήμος Κύμης να μαραζώσει και να χάσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του.

Όμως τι αξία έχουν τέτοιες οπισθοδρομικές υπενθυμίσεις, αφού «θα έρθουμε πιο κοντά στην πραγμάτωση της επιθυμίας μας για ένα καλό κράτος»! Ίσως στην πορεία προς το καλό κράτος που όλο το περιμένουμε από την «αλλαγή» του 81 και όλο κινάει για να έρθει, να ζούμε σε έναν δήμο που δημιουργήθηκε με στόχο να βολευτεί ο (αποτυχημένος) υποψήφιος βουλευτής της καρδιάς μας Δημήτρης Πιπεργιάς καθώς και ως αντιδήμαρχοι οι πρασινοφρουροί του Κατσούλης και Παπαναστάσιου!

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πανηγυρίζουμε καθώς «με την ανασύνταξη των δυνάμεων μας θα υπάρξουν μέγιστες και βέλτιστες αποδόσεις σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα». Το μόνο που στεναχωρεί την θεία Ιουλία είναι που τα πολυαγαπημένα της πράσινα αγόρια, που μέχρι σήμερα σήκωναν τον σταυρό του μαρτυρίου προκειμένου να κοινωνήσουν στους λοιπούς κουμιώτες την αλήθεια του Θεού και της παράταξης, δεν θα ξαναδούν σταυρό στις εκλογές. Τι κρίμα που το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα χάσει τον καθηγητή Ντίνο, τον μυστακοφόρο άδωνι και σωσία του Giancarlo Gianini καθώς και τον ασκεπή αρρενωπό Γεωλόγο (με γάμμα κεφαλαίο, όπως αρμόζει στις μικρές θεότητες)…

Όμως όχι, αυτές οι παράπλευρες απώλειες δεν πρέπει να κάμψουν το ηθικό του κουμιώτικου λαού! Πλέον είμαστε μέλη ενός δήμου «δυναμικού», «με νέα πνοή», που μπορεί να «αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος» και που γενικά περιγράφεται με ωραίες λέξεις και δόκιμες φράσεις! Είμαστε όλοι Αλιβεριώτες!!!

Υ.Γ. επειδή διακρίνω μια ένδεια στο λεξιλόγιο των τελευταίων ανακοινώσεων της κυρίας Περλεπέ-συζύγου Σηφουνάκη, προτείνω να την βοηθήσουμε προμηθεύοντας αυτούς που της γράφουν τα κείμενα με μια πλειάδα κενολογικών εκφράσεων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηριχθεί οποιαδήποτε θέση! Κάνω την αρχή: «προκλήσεις του μέλλοντος», «θωρακίζεται η αξιοπιστία», «ενδυνάμωση των θεσμών», «μικροκομματικά συμφέροντα», «δυνάμεις της συντήρησης», «προοδευτική παράταξη», «εξαρτήσεις», «ζημιογόνες αντιλήψεις»!

4 comments:

Μπαμπινιωτης said...

και αλλες!

"γονιμο πεδιο αναπτυξης", "αναπτυξιακες προσδοκιες","αναπτυξιακο οραμα"

Anonymous said...

The effective functioning of an organization requires the concentration of much power in the hands of a few.

Those few, in turn— the oligarchy—will use all means necessary to preserve and further increase their power.

Anonymous said...

AAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXAA!Ena gelio 8a tous 8apsei!Na sai kala mou ftiakses th mera!

Aliveri crew said...

Γιατί ρε, τι έχει το Αλιβέρι;
χουχουχου...

Φιλαράκι δεν διάβασα το κείμενο σου, αλλά μην ανησυχείς εδώ στο Αλιβέρι ιστάμεθα άγρυπνοι και δεν τα γουσταρούμε αυτά τα "Καλικράτης" και ξενοκράτης όπως τα λέν κείνοι κει οι ωβραίοι...

Μπές μια στο ιστολόγιο μας, αν και είμαστε τοπικιστές την Κύμη την συμπαθάμε! Ότι θέλετε εδώ, σε μας !

Χαιρετισμοί !